Medewerkers

Onderstaande vermogensbeheerders zijn ieder verantwoordelijk voor een eigen cliëntengroep. Samen met het bestuur vertegenwoordigen zij vele 10 tallen jaren ervaring!
Iedere vermogensbeheerder onderhoudt het contact met zijn cliënten en brengt het afgesproken beleggingsbeleid ten uitvoer.

De vermogensbeheerders beschikken uiteraard over voldoende kennis van de financiële markten, maar iedere vermogensbeheerder heeft een eigen specialiteit en natuurlijk ook zijn eigen netwerk en ervaring. Dat zorgt ervoor dat de gecombineerde kennis en een heel groot netwerk, tot uw beschikking komt.
Door onderlinge samenwerkingsverbanden kan een maximaal resultaat behaald worden op de verschillende deelgebieden van de financiële markt.
Uit de korte beschrijvingen, kunt u zelf al een eerste keuze maken, met wie u graag contact heeft, maar wij kunnen dat aan de hand van uw persoonlijke wensen natuurlijk ook voor u doen. Het gebeurt ook dat TIS met u besluit om meerdere portefeuilles beheerd door verschillende vermogensbeheerders op te zetten.
Het team van Total Investment Services BV bestaat uit de volgende personen:
Klik op de foto’s voor een uitgebreidere kennismaking.

 

 

  G. Th. van Doorn