Informatie over Total Investment Services

Total Investment Services BV is een gespecialiseerde, onafhankelijke, Nederlandse vermogensbeheerder. Sinds 1986 is Total Investment Services haar cliënten op velerlei financieel gebied van dienst. Zij opereert daarbij onafhankelijk van de standaard banken.

Total Investment Services heeft als doelstelling zowel voor particuliere beleggers als kleine tot middelgrote institutionele beleggers het vermogen op een zeer professionele, objectieve en transparante wijze te beheren.

Total Investment Services beschikt over een vergunning van de toezichthoudende Autoriteit Financiële Markten, valt onder het prudentieel toezicht van De Nederlandsche Bank, is deelnemer in het Dutch Securities Institute en is aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Ons team bestaat uit verscheidene vermogensbeheerders met eigen kennis en ervaring en een netwerk. Gezamenlijk kunnen wij u bedienen op alle vlakken van het beleggingsspectrum.
Bij het nemen van beleggingsbeslissingen voor uw portefeuille maken wij gebruik van verschillende informatiebronnen, niet slechts die ene bron van het hoofdkantoor.
Doordat we niet alleen gebruikmaken van ons eigen onderzoek kunnen we extra controle toepassen.