Naam:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

R. F. A. Koenders

Wapse (Drenthe)

06-57828800

koenders@invest.nl

Rob Koenders

Rob Koenders is een onafhankelijke, gespecialiseerde vermogensbeheerder die zowel particuliere, als ook kleine tot middelgrote zakelijke beleggers deskundig kan bedienen. Zijn uitgangspunt is om meer uit uw vermogen te halen dan het renteloos (of tegen negatieve rente) op uw bankrekening te laten staan. U kunt uw vermogen door Rob op een zeer professionele, objectieve en transparante wijze laten beheren.

Uw vermogen wordt belegd conform een van te voren nauwkeurig afgesproken risicoprofiel, variërend van defensief tot offensief. Welk profiel het beste bij u past, wordt samen met u aan de hand van een uitgebreid intakegesprek vastgesteld.

In de visie van Rob vormt het beheer van uw vermogen het sluitstuk op een weloverwogen plan. Samen met u wordt een grondige analyse opgesteld van uw inkomens- en vermogenspositie, de fiscale aspecten, de beleggingshorizon en uw persoonlijke rendementsverwachtingen en risicoacceptatie.

In onze 24uurs economie neemt de complexiteit van de financiële markten snel toe. Het wordt voor u als belegger steeds moeilijker om dit te volgen. Vrijwel dagelijks worden er in de financiële wereld nieuwe beleggingsmogelijkheden geïntroduceerd, waarbij door nieuwe elektronische informatie- en handelssystemen de transacties steeds sneller door de markten worden verwerkt.

Het is daarom belangrijk voor u dat uw vermogensbeheerder deskundig, integer en betrouwbaar is. Beleggen is een complexe aangelegenheid die veel kennis, ervaring, aandacht en een gestructureerde aanpak vereist. Indien u wel meer rendement uit uw vermogen wil halen maar niet over de specifieke kennis of simpelweg tijd beschikt voor uw beleggingen, is het verstandig u door een specialist te laten begeleiden.

Onafhankelijk vermogensbeheerder Rob Koenders is die deskundige specialist, objectief en onafhankelijk. Uw vermogen wordt niet in huisfondsen belegd maar er zal maatwerk worden geleverd op basis van uw persoonlijk profiel. De combinatie van het voeren van de juiste beleggingsstrategie en de juiste effecten richt zich op het realiseren van een optimaal en consistent rendement onder bijna alle marktomstandigheden.

De samenstelling van de beleggingscategorieën en de geselecteerde effecten in uw portefeuille worden continu geëvalueerd en voor u aangepast indien de omstandigheden daarom vragen. De basis van de samenstelling van uw portefeuille wordt bepaald door het van tevoren nauwkeurig afgesproken en door beide partijen ondertekende risicoprofiel.

U en uw portefeuille krijgen persoonlijke aandacht. U profiteert van de jarenlange, sinds 1983, ervaring, kennis en expertise van onafhankelijk vermogensbeheerder Rob Koenders. U kunt de ontwikkelingen van uw persoonlijke portefeuille continu online volgen waarbij u een helder en controleerbaar inzicht in de kosten heeft. Er wordt veel waarde gehecht aan de persoonlijke en vertrouwelijke relatie. Daarom is het dan ook van groot belang om regelmatig, de gevoerde strategie en behaalde resultaten in een persoonlijk gesprek met u te evalueren.

In een persoonlijk gesprek bij u thuis vertelt Rob graag meer over zijn achtergrond en werkwijze. Maar vooral ook wat hij voor u en uw vermogen kan betekenen. Dit kan overdag, 's avonds of in het weekend, oftewel: wanneer u tijd heeft.

 

Disclaimer:
Net zoals elke cliënt een beleggersprofiel heeft dat past bij zijn eigen aard en situatie, heeft elke vermogensbeheerder een beleggingsstrategie die aansluit bij zijn unieke aard en situatie.
De visies van de afzonderlijke vermogensbeheerders kunnen daarom onderling verschillen. De visies kunnen bovendien afwijken van de visie van Total Investment Services als geheel.
Klik hier voor onze uitgebreide disclaimer.