Jan Daamen


Naam:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

J.M.J. Daamen

Druten (Gld.)

0344-643434

daamen@invest.nl

Persoonlijk

Wij hebben een groot deel van de back-office- en administratie uitbesteed aan Daamen Administratie Dienstverlening uit Druten. Dit administratiekantoor, in het bijzonder de eigenaar J.M.J. Daamen wordt in hoofdzaak deze administratie, zowel op het hoofdkantoor in Echteld als ten kantore van de zelfstandige ondernemer in Druten gevoerd.

Jan Daamen is na zijn actieve loopbaan op het gebied van het voeren van administraties (Boerenleenbank Rosmalen, Gemeente Uden en laatstelijk als chef van het bureau Financiën van de Gemeente Druten) een eigen bedrijf begonnen. Qua opleiding (SPD) en ervaring is hij ruim voldoende toegerust. Sinds 1999 verzorgt hij naar tevredenheid de administratieve rompslomp voor Total Investment Services.

 

Disclaimer:
Net zoals elke cliënt een beleggersprofiel heeft dat past bij zijn eigen aard en situatie, heeft elke vermogensbeheerder een beleggingsstrategie die aansluit bij zijn unieke aard en situatie.
De visies van de afzonderlijke vermogensbeheerders kunnen daarom onderling verschillen. De visies kunnen bovendien afwijken van de visie van Total Investment Services als geheel.
Klik hier voor onze uitgebreide disclaimer.