Harm van Dal


Naam:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

drs. H.H.J.M. van Dal

Diessen (N. Br.)

013-5043795

vandal@invest.nl

Persoonlijk

Wat verwacht u van uw (toekomstig) vermogensbeheerder?

Persoonlijke behandeling

Een vaste contactpersoon is wel zo prettig: u hoeft niet telkens uw situatie en wensen kenbaar te maken. Diegene tegenover u, weet namelijk precies wat u wil. Bij TIS is nauw contact tussen cliënt en vermogensbeheerder mogelijk door korte lijnen aan te houden. U bent bij ons geen nummer. Sterker nog: u krijgt van mij mijn mobiele nummer. Bij vragen of onzekerheden kunt u mij altijd direct (zonder keuzemenu) bereiken.

Structuur

Harmonie is belangrijk. Het is niet de bedoeling dat er met uw geld "van de hak op de tak" wordt gesprongen.
Daarom wordt met een helder omschreven plan van aanpak uw portefeuille beheerd. Bedachtzaam geleidelijke aanpassingen. Maar ook voorbereid en alert zodat op het gewenste moment snel en effectief geschakeld kan worden, indien nodig.
Om structuur te waarborgen wordt gewerkt met een model. Bovendien wordt er op regelmatige basis berichtgeving uitgestuurd.

Deskundigheid

Na mijn studie Beleggingstheorie aan de Universiteit van Tilburg is de kennis op peil gehouden met extra studies. Kennis is belangrijk vandaar continu zelfstudie en externe cursussen.

Ervaring

Al op 13-jarige leeftijd ben ik begonnen met beleggen. Sinds 2002 wordt er ook actief voor derden belegd. Nu alweer enige jaren ervaring als professioneel vermogensbeheerder bij Total Investment Services.
Bovendien: dankzij ervaring als administratief medewerker bij twee verschillende vermogensbeheerkantoren, kreeg ik de unieke mogelijkheid om bij een groot aantal vermogensbeheerders, met elk hun eigen werkwijze, een kijkje te nemen. Bestudering van de verschillende werkwijzes heeft ervoor gezorgd dat er nu meer inzage is in wat wel werkt en wat juist niet.

Heldere visie

De toekomst laat zich niet voorspellen. Het is vaak al moeilijk genoeg om het heden te begrijpen.
Ik ben dan ook van mening dat een vermogensbeheerder geen kristallen bol nodig heeft, maar eerder een kristalheldere visie.
Door goed te volgen wat er in het hier en nu gebeurd (en gebeurd is), wordt continu een heldere visie opgesteld. Er wordt o.a. ook gebruik gemaakt van een kwantitatief model met harde feiten om te voorkomen dat mijn blik vertroebeld wordt door nieuwsberichten met populaire kreten erin of door huisproducten van banken die op dat ogenblik toevallig aangeboden worden (n.b.: TIS is volkomen onafhankelijk).

Heldere uitleg

Het gaat om uw geld. U wilt dus op de hoogte blijven.
Maar ook weer niet lastiggevallen worden met teveel of te ingewikkelde informatie.
Van mij ontvangt u regelmatig een beschrijving van de huidige situatie in duidelijke taal. Maar belangrijker nog: u krijgt ook regelmatig een resultatenoverzicht. Daarin kunt u o.a. aflezen wat de toegevoegde waarde van het geweest beleid is geweest.

Betrouwbaarheid

Via vergunningen AFM en DNB en onze inschrijving bij DSI zijn er al allerlei veiligheden opgebouwd. Verder is door het (met u besproken) beloningsbeleid een gezamenlijk belang, namelijk de ontwikkeling van de portefeuille.
Bij TIS zit u nergens aan vast. U kunt dus opzeggen wanneer u wilt, maar ons streven is een lange termijn relatie.

In een persoonlijk gesprek bij u thuis vertel ik u graag meer over mijn achtergrond en mijn werkwijze. Maar vooral ook wat ik voor u en uw vermogen kan betekenen. Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken. Dit kan overdag, 's avonds of in het weekend, oftewel: wanneer u tijd heeft.

Of klik hier om u aan te melden voor mijn nieuwsbrief.
Met vriendelijke groet,

drs. H.H.J.M. van Dal (Harm)
Tel.: 013-5043795
E-mail: vanDal@invest.nl

 

Disclaimer:
Net zoals elke cliënt een beleggersprofiel heeft dat past bij zijn eigen aard en situatie, heeft elke vermogensbeheerder een beleggingsstrategie die aansluit bij zijn unieke aard en situatie.
De visies van de afzonderlijke vermogensbeheerders kunnen daarom onderling verschillen. De visies kunnen bovendien afwijken van de visie van Total Investment Services als geheel.
Klik hier voor onze uitgebreide disclaimer.