Carl van de Kolk


Naam:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

C.J. van de Kolk (Carl)

NOORDWIJK

06 - 1808 4711

vandeKolk@invest.nl

Persoonlijk

Sinds 1997 ben ik actief in de beleggingswereld voornamelijk als beleggingsspecialist voor Private Banking relaties.
Bij het DSI sta ik geregistreerd als Beleggingsadviseur (www.dsi.nl). ).

Mijn filosofie

Uw doel(en) bereiken door verantwoord te beleggen. Dat is mijn grootste ambitie. De sleutels hierbij zijn voor mij: maatwerk, consistentie, discipline, betrokkenheid en kleinschaligheid.
Het is daarnaast mijn missie om samen met u te werken aan een langdurige vertrouwensrelatie en u daarin steeds zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mijn werkwijze

Er is een tendens dat er steeds minder aandacht en tijd voor de klant is en ook dat er vanuit kostenoogpunt gekozen wordt voor een standaard invulling van de beleggingsportefeuilles. Bij Total Investment Services gaat het om u, u krijgt van ons een persoonlijke accountmanager en de aandacht die u wenst en wij overleggen met u over de samenstelling van de beleggingsportefeuille.
Wij worden niet geremd door een beperking van het scala aan instrumenten of verplichting tot beleggen in (huis)fondsen, maar kunnen alle mogelijke oplossingen inzetten om uw beleggingsdoelstelling te verwezenlijken.

De kosten

Het leveren van maatwerk komt niet alleen tot uitdrukking in de dienstverlening van TIS, maar ook in onze vergoeding structuur. De vergoeding voor beheer van uw portefeuille bestaat uit de vergoeding die u betaalt voor portefeuillebeheer (vermogensbeheervergoeding) en een performancevergoeding over de vermogensgroei die wij voor u behalen. Door onze inkomsten deels afhankelijk te maken van het rendement dat wij voor u behalen, delen we een gezamenlijk belang. Daarnaast berekent onze depotbank kosten voor de effectentransacties en voor het bewaren van uw effecten.
De exacte invulling en hoogte van de beheer fee is mede afhankelijk van de omvang van uw beleggingsportefeuille. Wij leveren u immers maatwerk.

Ervaar het verschil

Wanneer u op zoek bent naar onafhankelijk advies, op maat, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een second opinion. 

Disclaimer:
Net zoals elke cliënt een beleggersprofiel heeft dat past bij zijn eigen aard en situatie, heeft elke vermogensbeheerder een beleggingsstrategie die aansluit bij zijn unieke aard en situatie.
De visies van de afzonderlijke vermogensbeheerders kunnen daarom onderling verschillen. De visies kunnen bovendien afwijken van de visie van Total Investment Services als geheel.
Klik hier voor onze uitgebreide disclaimer.