Albert Spits


Naam:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

A.P. Spits

Purmerend

0299 -845 092

spits@invest.nl

Persoonlijk

Mijn naam is Albert Spits en ik maak deel uit van Total Investment Services. Mijn expertise is op het gebied van de Oostenrijkse School voor Economie en ben een specialist op het gebied van langjarige economische cycli.(bijv. Kondratiev).

Mijn achtergrond is zowel in financiën als in de beleggingswereld waarbij ik gewerkt heb bij diverse grote multinationale bedrijven als financieel deskundige. Ik heb daar mijn praktische studie kunnen verrichten op het gebied van financiën, economie en investeringstechnieken.

Sinds 2004 werk ik als financieel-economisch adviseur van vier pensioenfondsen en geef mijn visie en strategie in seminars, workshops en trainingen. Ik doe dit in samenwerking met een groot pensioenadviesbedrijf en onze resultaten stijgen ver boven het gemiddelde uit. De laatste drie jaar hebben we een rendement laten zien van 13% per jaar en vorig jaar kwam dit zelfs uit op 16%. Nu zijn resultaten uit het verleden natuurlijk geen garantie voor de toekomst, echter het toont aan dat de beleggingsstrategie zeer succesvol is geweest in turbulente markten.

Verder ben ik bestuurslid van de Frédéric Bastiat Stichting, die is opgericht in 2002 en zich toelegt op onderzoek van de vrije markteconomie en de theorieën van de Oostenrijkse School voor Economie. Dit doe ik samen met twee collega´s, Sander Boon en René van Wissen.

Ik hoop u eerdaags te mogen verwelkomen als investeerder en zal ervoor zorgen dat uw vermogen secuur wordt belegd met in achtneming van uw doelstelling(en) en wens tot het verkrijgen van rendement.

Graag tot ziens.

A.P. Spits (Albert) 

Disclaimer:
Net zoals elke cliënt een beleggersprofiel heeft dat past bij zijn eigen aard en situatie, heeft elke vermogensbeheerder een beleggingsstrategie die aansluit bij zijn unieke aard en situatie.
De visies van de afzonderlijke vermogensbeheerders kunnen daarom onderling verschillen. De visies kunnen bovendien afwijken van de visie van Total Investment Services als geheel.
Klik hier voor onze uitgebreide disclaimer.