H.S.M. van Tol


Naam:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

H.S.M. van Tol (Harry)

Loosdrecht

035-6018854

vantol@invest.nl

Persoonlijk

In 1979 werd, na de middelbare schoolopleiding, gestart bij de Nederlandsche Middenstands Bank (NMB Bank), thans ING Bank, te Hilversum alwaar in diverse functies werkzaam geweest. In deze tijd werd eveneeens de militaire dienstplicht vervuld.
In juni 1984 voor het eerst met effecten in aanraking gekomen door te gaan werken op de afdeling effecten in de functie van medewerker effecten. Gestart werd met het verrichten van administratieve werkzaamheden om de volledige effectenadministratie te kunnen uitvoeren. Na verloop van tijd doorgegroeid naar de functie van commercieel medewerker en vervolgens naar de functie van 1e medewerker effecten.

In 1987 werd de overstap gemaakt naar het toenmalige Credit Lyonnais Oyens & Van Eeghen N.V. te Amsterdam in de functie van accountmanager (beleggingsadviseur/ vermogensbeheerder) op de afdeling vermogensbeheer.
In november 1992 intern overgestapt naar het Regionaal Effecten Team te Utrecht in de functie van Senior Beleggingsadviseur. In oktober 1994 benoemd tot Directeur van dit team. Deze functie is tot 1 mei 2000 uitgeoefend.
Credit Lyonnais Bank Nederland is via Generale Bank Nederland overgegaan in Fortis Bank Nederland en later opgegaan in ABNAMRO Bank.
In de functie van Directeur Regionaal Effecten Team Utrecht verantwoordelijk voor zowel de commerciële als administratieve zaken van dit Effecten Team.
Bij vertrek in 2000 bestond dit Effecten Team uit ca 12 personen, ondersteunde 8 kantoren in het werkgebied met ca 3000 effectenrelaties.

In 1996 werd de opleiding en examen voor Financial Planner gedaan en afgerond. Sinds oktober 1996 geregistreerd als Financial Planner bij de Federatie Financiële Planners.

Per 1 mei 2000 werd er na 13 jaar Fortis Bank een nieuwe uitdaging gevonden bij Bank Labouchere NV. Binnen Labouchere Private Banking verantwoordelijk voor de afdeling Private Brokerage Desk. De werkzaamheden bestonden uit het leidinggeven aan een team van orderexecuteurs, het opzetten van een informationdesk voor zowel zelfstandige vermogensbeheerders als de (senior) adviseurs binnen de eigen organisatie, alsmede het acquireren en onderhouden van de contracten en contacten met zelfstandige vermogensbeheerders.

Sinds 1 mei 2003 in dienst bij Total Investment Services BV als medebestuurder. Naast de verantwoordelijkheden als directielid worden diverse portefeuilles voor relaties beheerd.

Disclaimer:
Net zoals elke cliënt een beleggersprofiel heeft dat past bij zijn eigen aard en situatie, heeft elke vermogensbeheerder een beleggingsstrategie die aansluit bij zijn unieke aard en situatie.
De visies van de afzonderlijke vermogensbeheerders kunnen daarom onderling verschillen. De visies kunnen bovendien afwijken van de visie van Total Investment Services als geheel.
Klik hier voor onze uitgebreide disclaimer.